BBC Television Centre London – 5 off 10,000 Litre Buffer Vessels

The opening up and transformation of Television Centre into a mixed use development including office and studio space for the BBC, complementary entertainment and leisure facilities, public open space, premium offices, housing, independent cinema, and members’ club Soho House, with a hotel.

The buildings are listed and therefore the scheme includes the refurbishment and conversion as well as elements of new build. The scheme seeks to take forward the innovative management approach created at Chiswick Park to create a new destination in West London for living, working and playing.
HRS Hevac Ltd supplied 5 off 10,000 Litre Hot Water Storage Buffer Vessels for this project.

Major Contractor – Mace
Project Value – £400M

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close